Evalastic: Met warme lucht lasbaar EPDM-systeem

Steeds meer opdrachtgevers en architecten sluiten geen compromissen meer zodra het gaat om nieuwbouw of renovatie. Ze eisen een kwalitatief hoogwaardige afdichting, die ook uit ecologisch oogpunt up-to-date de kunststoftechnologie vertegenwoordigt. I.R.S-Btech vult de vraag naar zo'n milieuvriendelijke dakafdichting perfect in met EVALASTIC.

EVALASTIC is sedert 1986 succesvol in de praktijk beproefd. Het EPDM basispolymeer van EVALASTIC heeft sinds decennia zijn deugdelijkheid inzake hoge chemische weerstand, perfecte koudeflexibiliteit en hoogste verouderingsbestendigheid in de bouw bewezen. De "interne soepelheid" van dit thermoplastische elastomeer zonder hulp van weekmakers, garandeert deze hoogwaardige duurzame eigenschappen, ook onder extreme weersomstandigheden.

Behalve de milieuvriendelijke productie en de langetermijnbestendigheid, pleit ook de eenvoudige verwerking als wezenlijk criterium voor dit ecologisch alternatief. EVALASTIC-dakbanen kunnen eenvoudig en bouwzeker met heteluchtmateriaal homogeen aan elkaar gelast worden. Ook na jaren blijft het materiaal na reiniging homogeen lasbaar.

1 membraan voor alle uitvoeringen!

EVALASTIC-dakbanen zijn universeel geschikt voor alle types van daktoepassingen (geballast, gekleefd of mechanisch bevestigd). Dankzij de elastische eigenschappen weerstaan deze EPDM-folies probleemloos extreme temperatuurschommelingen: ze werken perfect tussen -40°C en +100°C. Nieuwbouw of renovatie, warm- of omkeerdak, daktuin of industriedak: EVALASTIC-dakbanen zijn de milieuvriendelijkste keuze voor elke denkbare dakconfiguratie.

Bezoek de product website »